EL TEU COMENTARI ÉS IMPORTANT

LA TEVA OPINIÓ ÉS IMPORTANT:
Aquest blog s'alimenta dels teus comentaris.

divendres, 27 d’abril de 2012

Saló del Còmic de BarcelonaEl dijous 3 de maig arranca el 30é Saló del Còmic de Barcelona. Vindrà, entre d’altres artistes, l’animador Oscar Grillo http://comic-30.ficomic.com/AUTORS/default.cfm
 
Óscar Grillo (Buenos Aires, Argentina. 1943)
Aclamat artista i prestigiós director d'animació. Va néixer a Buenos Aires, encara que s'ha convertit en londinenc d'adopció. Des de 1960, Grillo es converteix en un artista influent, especialment pel seu treball en obres com Fausto, o El mundo es redondo, un clàssic de la literatura infantil a Gran Bretanya. En 1980 gana la Palma d'Or a Cannes per la seva pel·lícula d'animació Seaside Woman, i en 2001 participa en el desenvolupament visual de la pel·lícula Monstruos S.A., de Pixar. Actualment, Grillo es dedica exclusivament a la il·lustració i a la pintura. Un dels seus últims treballs és l'adaptació de La tempestad, de William Shakespeare, a novel·la gràfica, amb el text íntegre del dramaturg britànic.
El seu blog personal és http://boludalia.blogspot.com. Óscar Grillo, que presenta la novel·la gràfica El mundo es redondo amb guió de Graham Marks, acudeix al Saló del Còmic en col·laboració amb Bang Edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada